Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | "Kaunokirjallisuus perustuu runollisiin assosiaatioihin, siihen mitä ei kirjoiteta" – Joel Haahtelan uusin teos päättää trilogian

Kulttuuri: Kirjailija Joel Haahtelan uusin teos päättää kolmen pienoisromaanin trilogian. Jaakobin portaissa suomalaismies lähtee hakemaan mielenterveysongelmista kärsivää veljeään Jerusalemista kotimaahan. Pienoisromaani tuntuu olevan Haahtelan leipälaji, miksi?

– Omalle ajatteluprosessille sopii tiivis muoto. Minulla on impressionistin sielu. Selittäminen ja asioiden laaja aukikirjoittaminen ei tunnu luontevalta. Kaunokirjallisuus perustuu runollisiin assosiaatioihin, siihen mitä ei kirjoiteta. Rivien väliin on jäätävä tilaa, hän sanoo.

Hyvinvointi: Maakuntajohtaja Markus Hirvosen viisihenkisestä perheestä neljä sairasti koronan vuodenvaihteessa. Oireet olivat rajut.

Työelämä: Tiskijukka Juuso Teijonmaa, 29, on koronan aikana soitellut tyhjille koripallokatsomoille ja kotitanssilattioille.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!