Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Näköislehdessä tänään | Hannu Kortesuo on viinitietäjä vailla vertaa – "Kun viiniä juon, kumarran luojalle. Kun flor-viiniä juon, kumarran kahdesti"

Harrastus: Hannu Kortesuolle, 74, viini on elämys, jonka äärelle on pysähdyttävä. Kortesuo lähetti toisena suomalaisena viinitutkielmansa Ruotsiin arvovaltaiselle Munskänkarna-viiniseuralle tarkastettavaksi. Tutkintotodistus pohjoismaalaisittainkin harvinaisesta 3. tason suorituksesta saapui vastikään.

Aivan erityisen elämyksen hänelle tuovat harvinaiset flor-viinit, joita Suomessa tunnetaan vielä valitettavan vähän.

– Minulla on tällainen motto: Kun viiniä juon, kumarran luojalle. Kun flor-viiniä juon, kumarran kahdesti, Kortesuo kertoo hymyillen.

Seksuaalirikokset: Pelastakaa Lapset sai viime vuonna yli 3 400 vihjettä lasten seksuaaliväkivallasta, mikä on vain jäävuoren huippu. Kansalaisaloitteella vaaditaan nykyistä kovempia rangaistuksia lasten seksuaaliseen häirintään.

Kulttuuri: Nyt metsästetään Hitlerin aarteita ja tutkitaan peruukkeja. Näköislehdestä löydät tärpit kevään 2022 tietokirjallisuuteen!

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!