Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Aapo Oranen on mukana uudella Putous-kaudella – "Kukin on saanut kutsun jostakin tietystä syystä"

Viihde: Julkisuus saa uudet mittasuhteet näyttelijä Aapo Orasen elämässä, kun huippusuositun Putous-viihdeohjelman 14. tuotantokausi alkaa helmikuun 5. päivänä. Ohjelmalla tavoitellaan miljoonayleisöä, joten Orasen nimi ja kasvot jäävät väkisinkin suomalaismieliin.

– Tämän tuotantokauden näyttelijät muodostavat tarkoin mietityn tiimin, johon kukin on saanut kutsun jostakin tietystä syystä, Oranen arvioi.

Pekingin olympialaiset: Luhta Sportswear Company vaatetti olympiajoukkueen päästä varpaisiin jo kolmansiin viiden renkaan kisoihin. Erityishuomio oli vaihtelevissa sääoloissa.

Hyvinvointi: Suomalaisten tupakointi on vähentynyt merkittävästi, mutta sadattuhannet suomalaiset polttavat yhä päivittäin. Miksei tupakointia ole saatu loppumaan?

Ruoka: Nuorten kotitalous- ja ruuanlaittotaidoissa on isoja eroja, kertoo kotitaloustieteen yliopistonopettaja Moona Heikkinen.

Seitsemäsluokkalaiset Elmeri Saarela, Kosti Kasvinen ja Aleksanteri Ukkola osaavat jo tehdä muun muassa muffineja, pannukakkuja ja erilaisia keittoja.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!