Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvinkäällä leivotaan palvelutalojen asukkaille ystävänpäivänä Siskot ja Simot -yhteisön johdolla – kaikilla mahdollisuus myös videotervehdysten lähettämiseen

Vapaaehtoisilla on herkullinen tilaisuus ilahduttaa palvelutalojen asukkaita ystävänpäivänä Hyvinkäällä, kun luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää kaupungissa Leivo iloa ikäihmisille -tilaisuuden.

Lisäksi yhteisö kutsuu kaikkia vapaaehtoisia osallistumaan videotervehdykseen.

Siskot ja Simot tiedotti asiasta perjantaina.

Tiedotteen mukaan leivontatalkoot järjestetään Hyvinkään lisäksi seitsemällä muulla Uudenmaan paikkakunnalla. Talkoisiin voi osallistua kuivakakulla, pullapitkolla tai muulla laktoosittomalla ja pähkinättömällä leivonnaisella.

Videoterveiset ikäihmisille -tempauksessa otetaan puolestaan vastaan itse tehtyjä videotervehdyksiä palvelutalojen asukkaille. Hyvän mielen videotervehdyksiä voi lähettää jokainen, joka haluaa tuoda ilon pisaroita ikääntyneiden ystävänpäivään.

Videoista tehdään kooste, joka toimitetaan palvelutaloihin.

Tempausten tarkoituksena on osoittaa välittämistä luovalla tavalla aikana, jolloin mahdollisuudet kasvokkaisiin kohtaamisiin ovat rajatut.

– Ystävänpäivän alla on hienoa saada vapaaehtoiset välittämään ystävyyden viesti tuntemattomille ikäihmisille. Toimintamme tähtää välittämisen kansanliikkeen kasvuun, ja ystävänpäivän alla siihen voi osallistua eri tavoin: kuvaamalla videoterveisen tai leipomalla, yhdistyksen toiminnanjohtaja Eero Väisänen kertoo tiedotteessa.

Vapaaehtoiseksi leipojaksi voi ilmoittautua 10.2. mennessä ja videotervehdyksen lähettäjäksi 4.2. mennessä. Tarkemmat tiedot löytyvät Siskot ja Simot -yhteisön verkkosivuilta.