Näköislehdessä tänään | Kun Sini Ariell aloitti opettajansijaisuudet, hän oli vain 4 vuotta oppilaitaan vanhempi

Metsästys: Kun ruho osataan käsitellä viimeisen päälle, siitä saadaan huippuluokan raaka-ainetta, sanoo Suomen Metsästäjäliiton Keski-Suomen piirin toiminnanjohtaja, riistamestari Heikki Taskinen. Ruhon oikeaoppinen käsittely auttaa välttämään tautien leviämistä.

Henkilö: Sini Ariell alkoi sijaistaa opettajia 19-vuotiaana, jolloin hän oli vain neljä vuotta oppilaitaan vanhempi. Hän vaati silti, että oppilaat kunnioittivat häntä. Nyt Ariell on televisiosta tuttu tatuoija ja pin-up-malli, joka asuu Australiassa.

Luonto: Keskustelu EU:n metsäsääntelystä on ollut aivan liian mustavalkoista, näkee Jyväskylän yliopiston soveltavan ekologian professori Mikko Mönkkönen.

– Taksonomiaa on tulkittu tavoin, joka ei ole ollut alun perin tarkoitus. Mielestäni taksonomian vaikutuksilla kovasti pelotellaan, mukana taitaa olla tahallistakin väärinymmärrystä.

Ilmasto: Vaateteollisuuden ilmastovaikutukset eivät ole läpinäkyviä ja siksi ne eivät juuri vaikuta shoppailukäytökseen. Alan toimijat ovat kuitenkin jo ryhtyneet pohtimaan eettisempiä vaihtoehtoja.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Aamuposti

Mainos: Hämeen kesäyliopisto

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut