Näköislehdessä tänään | Peer Günt vei äänentoiston erikoismieheksi

Tiede: Diabeetikolle on elintärkeää tarkkailla verensokeria. Tasaisesta verensokerista on kuitenkin hyötyä myös terveille, sanoo laillistettu ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri Pirjo Saarnia.

Musiikki: Reima Saarisesta tuli musiikin ammattilainen yhdessä yössä, kun Peer Günt voitti rockin Suomen mestaruuden. Hän kiersi bändin äänimiehenä 850 keikkaa ennen siirtymistään muun muassa J. Karjalaisen leipiin. Hän on äänentoiston erikoismies.

Ajassa: Vielä 200 vuotta sitten värjäyksessä käytettiin luonnonvärejä, kunnes synteettiset väriaineet ottivat vallan. Nyt biopohjaiset värit kuitenkin tekevät uutta tuloaan teollisuuden käyttöön, sillä väriteollisuuden käyttämät öljypohjaiset aineet kuormittavat ympäristöä.

Kulttuuri: Kari ”Epe” Heleniuksen elämäkerrassa seikkailevat tutut artistit Eppu Normaalista Ismo Alankoon ja J. Karjalaiseen, mutta jokaisesta on tarjolla pientä ekstraa, jota ei aiemmin ole kerrottu.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Hämeen kesäyliopisto

Mainos: Aamuposti

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut