Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Näköislehdessä tänään | Musiikki on Kiefer Sutherlandille vanhempi rakkaus kuin näytteleminen

Hyvinvointi: Henkisen hyvinvoinnin asiantuntijat Sanna Wikström, 42, ja Reija Könönen, 59, ovat murehtineet silmät päästään – mutta eivät murehdi enää. Nyt he kertovat kirjassaan muillekin, miten se tehdään.

– Se on ollut todella hyödytöntä ja vienyt kehon hälytystilaan, Könönen sanoo.

Musiikki: Hollywood-tähti Kiefer Sutherland sanoo olevansa onnekas, että on saanut tehdä pitkän uran näyttelijänä, mutta nyt sydäntä lähintä on musiikki.

– Tai todellisuudessa musiikki on minulle varhaisempi rakkaus kuin näytteleminen, Sutherland kertoo puhelinhaastattelussa.

Pelit: Toimintaroolipeli Pokémon Brilliant Diamond on uskollinen uusintaversio vuoden 2006 seikkailusta Pokémon Diamond.

Työelämä: Pelätty lause ”valitettavasti valintamme ei kohdistunut tällä kertaa sinuun” on tullut Marjalle enemmän kuin tutuksi työnhaun yhteydessä. Joskus Marja on saanut tämän viestin pikavastauksena, vaikka hakuaikaakin olisi vielä jäljellä. Hän kokee olevansa ikärasismin uhri 57-vuotiaana työnhakijana.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!