Hyria jatkaa hybridisti – Toimintaa etänä ja lähiopetuksena

Hyria jatkaa joululoman jälkeen hybridimallilla, jonka se otti käyttöön joulukuussa.

Hyrian tiedotteen mukaan etänä on pidetty kaikki sellainen opetus, valmennus ja muu toiminta, jonka on voi järjestää etänä oppimisen ja asiakkaiden toiminnan kärsimättä.

Hyria on kehottanut esihenkilöitä ohjaamaan töitä etätöiksi mahdollisuuksien mukaan. Lähitapaamiset ja tilaisuudet on peruttu. Hyria on päättänyt jatkaa hybridimallin käyttöä tammikuun loppuun saakka.

Tarvittavan lähiopetuksen Hyria järjestää terveysturvallisesti.

Aluehallintoviraston päätökset liikuntatilojen sulkemisesta ovat voimassa ensi viikolle, mutta Hyria olettaa päätöksiä jatkettavan tammikuun loppupuolelle. Kun avi jatkaa sulkupäätöksiä, Hyria jatkaa tilojen sulkua automaattisesti.

Päätös tilojen sulkemisesta ei koske lakisääteisten palvelujen toteuttamista, joten opetukseen kuuluvaa liikuntaa on edelleen mahdollista järjestää.

Hyria suosittelee vahvasti kasvomaskin käyttöä kaikissa toimipisteissään. Lisäksi Hyria on hankkinut henkilöstölle kotipikatestejä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut