Miten Itkoset pelastuivat heikoilta jäiltä, ja mitä Kari Silvennoinen tekee vuosimallin 1937 Skodalleen? – Näköislehti kertoo kaiken loppiaisen jälkeisenä perjantaina

Aamupostin näköislehti ilmestyy verkossa ja sovelluksessa myös loppiaisen jälkeen perjantaina 7.1.2022. Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin.

Paperinen Aamuposti ilmestyy seuraavan kerran lauantaina 8.1.

Verkkosivuiltamme löydät joka päivä tuoreimmat uutiset kotiseudulta, valtakunnasta ja maailmalta.

Loppiaisen jälkeisenä perjantaina 7.1. tarjoamme näköislehdessä muun muassa nämä kiinnostavat tarinat:

1. Anna-Liisa ja Aatto Itkonen eivät enää ikinä mene jäille ilman kunnon vehkeitä – eivätkä ollenkaan, jos jäätilanne vähänkään arveluttaa. Eräänä loppiaisena he saivat kantapään kautta kokea heikkojen jäiden vaarallisuuden.

2. Kari Silvennoisen harrasteauto ei ole ihan mikä tahansa Skoda. Se on vuosimallin 1937 420 Popular, joita tuotiin Suomeen ennen sotia vain 50 kappaletta. Niistäkin 20 niistä tuhoutui jo tullisataman palossa.

3. Hiihto on suomalaisten vihattu ja rakastettu harrastus. Laji on nyt nosteessa, mutta osa kansasta muistelee yhä karvaasti kouluajan pakkohiihtoa.

4. Eläinten turvakotia ja eläinhoitolaa pitävä Sanna Ohvo on pelastanut monen kissan hengen. Suomessa hylätään yhä tuhansia kissoja vuodessa.

5. Yksi myönteinen blogikirjoitus voi olla ravintolalle kultaa kalliimpi, tietää somevaikuttaja Natalia Salmela. Hänen mielestään ravintoloille on elintärkeää olla mukana sosiaalisessa mediassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut