Drive in -rokotuspiste avataan Hyvinkäälle

Hyvinkäälle avataan ajanvaraukseton drive in -koronarokotuspiste osana massarokotusviikkoja, kertoo Keusote tiedotteessaan. Massarokotukset toteutetaan Keusoten kunnissa 3.–23.1.

Drive in järjestetään Hyrian toimipisteelle Tallimiehenkatu 5:een. Se on avoinna ma–pe 8.30–19.30 ja la–su 9–18.

Walk in -rokotuspiste sijaitsee Kauppakeskus Willassa. Se on avoinna arkisin klo 8.30–15. Mahdollisista ilta-ajoista Keusote tiedottaa erikseen. Myös walk in -pisteestä voi hakea rokotuksen ilman ajanvarausta.

Ajanvarauksella rokotuksia annetaan edelleen Sveitsin lukion tiloissa. Rokotusviikkoja varten on avattu uusia rokotusaikoja sähköiseen ajanvarausjärjestelmään.

Rokotusajan voi varata koronarokotusaika.fi-palvelusta tai puhelimitse 019 226 0665, ma–pe 8–16. Aikoja on tarjolla arkisin 8.30–15.30, ilta-aikoja on rajoitetusti.

Rokotuspisteillä annetaan kaikkia (1–3) koronarokotteita. 5–11-vuotiaiden lasten rokotukset annetaan vain ajanvarauksella.

Keusote muistuttaa, että rokotteen saatuaankin on noudatettava voimassa olevia suosituksia. Myös hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä huolehtiminen ja kasvomaskin käyttö ovat tarpeen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut