Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Drive in -rokotuspiste avataan Hyvinkäälle

Hyvinkäälle avataan ajanvaraukseton drive in -koronarokotuspiste osana massarokotusviikkoja, kertoo Keusote tiedotteessaan. Massarokotukset toteutetaan Keusoten kunnissa 3.–23.1.

Drive in järjestetään Hyrian toimipisteelle Tallimiehenkatu 5:een. Se on avoinna ma–pe 8.30–19.30 ja la–su 9–18.

Walk in -rokotuspiste sijaitsee Kauppakeskus Willassa. Se on avoinna arkisin klo 8.30–15. Mahdollisista ilta-ajoista Keusote tiedottaa erikseen. Myös walk in -pisteestä voi hakea rokotuksen ilman ajanvarausta.

Ajanvarauksella rokotuksia annetaan edelleen Sveitsin lukion tiloissa. Rokotusviikkoja varten on avattu uusia rokotusaikoja sähköiseen ajanvarausjärjestelmään.

Rokotusajan voi varata koronarokotusaika.fi-palvelusta tai puhelimitse 019 226 0665, ma–pe 8–16. Aikoja on tarjolla arkisin 8.30–15.30, ilta-aikoja on rajoitetusti.

Rokotuspisteillä annetaan kaikkia (1–3) koronarokotteita. 5–11-vuotiaiden lasten rokotukset annetaan vain ajanvarauksella.

Keusote muistuttaa, että rokotteen saatuaankin on noudatettava voimassa olevia suosituksia. Myös hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä huolehtiminen ja kasvomaskin käyttö ovat tarpeen.