Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Minna Vigrenin etätyöt Ruotsiin johtivat tulottomuuteen, kun sairauslomarahan maksajaa ei löytynytkään

Uutiset: Viidennen sukupolven hävittäjä tuo mukanaan uudenlaisia osaamisvaatimuksia. Niiden hallitseminen täytyy varmistaa lentäjien lisäksi mekaanikoille, johtamisjärjestelmän ihmisille ja muille ammattilaisille, jotka tavalla tai toisella liittyvät uuteen järjestelmään.

Oma raha: Sairausloma romahdutti Minna Vigrenin talouden. Hän teki Turusta käsin etätöitä Ruotsiin. Tämä aiheutti päätössotkun, jonka takia hän ei ole saanut sairausloman ajalta ollenkaan palkkaa.

Työelämä: Joonas Ryynänen, 23, valmistui neljässä vuodessa diplomi-insinööriksi ja työllistyi it-yritykseen heti. Työnantajan mukaan hyvän osaajan tullessa vastaan pitää tehdä nopeita ratkaisuja, sillä ala kärsii työvoimapulasta.

Hyvinvointi: 28 vuotta alkoholistina ollut Teppo Uotinen varoittaa antamasta päihderiippuvaiselle hoidon aikana yhtään liekaa. Hän suosittelee yksilöllisiä hoitopolkuja ja kokemusasiantuntijoiden hyödyntämistä.

Lemmikit: Putte-koira voitti pimeän pelkonsa ja johdatti emäntänsä pimeään aamuyöhön auttamaan naapureita. Putte on yksi tämän vuoden sankarikoirista.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!