Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Yin-jooga rauhoittaa stressaantuneen – "Kun pää pehmenee, kroppakin pehmenee"

Hyvinvointi: Kaipaatko rauhaa, mutta päässäsi pyörii sata asiaa? Tiedätkö olevasi suorittaja ja kärsit siitä? Joogaopettaja Sanna Majander, 47, suosittelee avuksi yin-joogaa tai restoratiivista, kehon omat voimavarat palauttavaa joogaa.

– Kun pää pehmenee, kroppakin pehmenee, Majander sanoo.

Terveys: Kun syöpähoidot vievät hiukset, moni nainen turvautuu peruukkiin. Se auttaa sulautumaan joukkoon, mutta siitä eroon pääseminen on juhlan paikka.

Tavaramerkit: Kalevala Koru -tavaramerkki lisättiin hiljattain laajalti tunnettujen tavaramerkkien luetteloon. Tämä voi hankaloittaa uusien Kalevala-sanan sisältävien tuotemerkkien rekisteröintiä, arvioivat asiantuntijat.

Palvelut: Autojen hintapalvelusta Carcheckistä on tullut yli sata yhteydenottoa Euroopan kuluttajakeskukseen tänä vuonna, kertoo johtava asiantuntija Kaisa Metsätähti. Palvelu lupaa selvittää auton "todellisen hinnan", mutta palvelun hinta on muhkea eikä hintatarkistuksen tilaaminen vaadi vahvaa tunnistautumista.

Ravintolat: Moni helsinkiläisravintola on tuttu elokuvista. Muistatko kaikki nämä?

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!