Pelastusarmeijan padat saapuvat näkyville

Joulun läheisyys tuo jälleen Pelastusarmeijan padat esille, kuten niin monena vuonna aiemminkin, Suomessa vuodesta 1906 alkaen.

Vaikka ajat ovat muuttuneet, avun tarve on säilynyt. Kuluva vuosi on myös lisännyt monen perheen ahdinkoa. Pitkäaikaistyöttömyys on kaventanut tuhansien ihmisten toimeentuloa ja johtanut monen kohdalla ennen pitkää myös terveys- ja mielenterveysongelmiin. Suuri osa avustettavista on lapsiperheitä, useimmat yhden huoltajan perheitä. Toinen iso ryhmä on pieneläkeläiset. Joukossa on myös yhden ja kahden hengen työttömiä talouksia.

Hyvinkäällä joulupata löytyy kauppakeskus Willasta, tavaratalo Prisman käytävältä arkisin 17.­–23. joulukuuta, lukuun ottamatta sunnuntaita. Keräysajat ovat maanantaista perjantaihin kello 12–18 ja lauantaisin kello 10­–15.45.

Riihimäellä joulupata on pystytettynä Prisman käytävälle keskiviikosta 15.12. lauantaihin 18.12. kello 12– 20.

Tervakoskella Joulupatapata on K Tervapadan edessä maanantaista 20.12. keskiviikkoon 22.12. kello 14–18.

Koronapandemia on aiheuttanut Pelastusarmeijan toiminnassa supistuksia siinä määrin, että tänä vuonna Pelastusarmeija toivoo keräykseen ensisijassa rahalahjoituksia, jotka ovat helpoimmin ja nopeimmin ohjattavissa tarvitsijoille.

Hyvinkäällä keräyspäivien aikana otetaan vastaan myös tavaralahjoituksia. Niitä voi toimittaa padan lisäksi suoraan Pelastusarmeijan Willan iCare-myymälään aukioloaikoina myöhemminkin.

Patavahteina ja valvojina Pelastusarmeijaa avustavat paikallisten Lions-klubien vapaaehtoiset jäsenet.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut