Näköislehdessä tänään | Tieteentekijät uskovat, että elämää on yhä mahdollista löytää Maan ulkopuolelta – "Elämme suuren läpimurron aikaa"

Astrobiologia: Elämän syntyyn perehtyneet tieteentekijät Kirsi ja Harry Lehto sanovat, että elämää on yhä mahdollista löytää muualtakin kuin Maa-planeetalta. Lähivuosina tutkitaan entistä tarkemmin esimerkiksi Marsia.

– Elämme suuren läpimurron aikaa. Jos elämää on ja se on löydettävissä ihmisen analytiikalla, niin se löytyy, Kirsi Lehto sanoo.

Uutiset: Noin 50 kilometriä itään Egyptin pääkaupungista Kairosta on käynnissä valtava rakennusprojekti. Keskelle aavikkoa nousee uusi pääkaupunki. Megaprojektin on tarkoitus hivellä egyptiläisten itsetuntoa.

Ajassa: Neljä kuukautta etuajassa syntyneiden kaksosten äiti Heli Kauppinen sanoo, että vaikeinta keskosten hoidossa oli byrokratia.  – Tarvittiin paljon terapeuttien tapaamisia ja välillä piti vääntää, jotta saimme apua tiettyihin asioihin, hän kertoo.

Elokuva: Juho Kuosmasen ohjaama Hytti nro 6 kilpailee pian jaettavissa European Film Awardsissa parhaan eurooppalaisen elokuvan palkinnosta. Suurin jännitys liittyy Yhdysvaltoihin ja Oscareihin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut