Näköislehdessä tänään | "Nyt on aika alkaa tehdä tälle ainoalle elämälle jotakin" – väkivaltaisesta suhteesta irti päässyt Tytti Ripatti kannustaa muitakin uhreja puhumaan

Parisuhteet: Tytti Ripatti riuhtaisi itsensä irti vaarallisesta avioliitosta monen yrityksen jälkeen vuonna 2017. Ripatti ei lakkaa puhumasta kokemuksistaan julkisuudessa, sillä se rohkaisee muutkin parisuhdeväkivallan uhrit puhumaan.

– Olen kysynyt väkivaltaisessa suhteessa elävältä, onko hän onnellinen, onko hän turvassa. Jos vastaus on ollut ”en”, olen sanonut, että nyt on aika alkaa tehdä tälle ainoalle elämälle jotakin, hän sanoo.

Liikenne: Paljon liikkuva sähköautoilija tarvitsee latausasemille nipun älypuhelinsovelluksia tai laturin avaavia tunnistelätkiä.

– Minulla on Fortum, K-lataus, Virta, Väre, Lumme, KiaCharge, PlugitCloud, PlugShare, InCharge, Plugsurfin sekä ABC-mobiili, listaa Jari Turpeinen.

Hotelliyrittäjät: Pitkälle kouluttautuneet Maria Saastamoinen ja Helena Puhakka-Tarvainen perustivat hotellin ilman mitään kokemusta alalta. Korkeasti koulutetut ryhtyvät yrittäjiksi aiempaa useammin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut