Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | "Voi olla, että elämä tuntuu välillä jopa entistä paremmalta, kun on joutunut pysähtymään" – Johanna Karjalainen sai kolarissa aivovamman, mutta on kuitenkin kiitollinen

Onnettomuus: Kolarissa saatu aivovamma masensi Johanna Karjalaisen, 43, vuodeksi. Vaikka kolmen lapsen äiti tarvitsee nyt arjessaan jatkuvaa apua, hän osaa olla kiitollinen. Liikuntakyky säilyi, ja perheestä tuli entistäkin tiiviimpi.

– Aiemmin olin siivoushullu ja koko ajan menossa. Voi olla, että elämä tuntuu välillä jopa entistä paremmalta, kun on joutunut pysähtymään.

Hyvinvointi: Huoli turvallisuudesta aiheuttaa joillekin vielä epäröintiä koronarokotteen suhteen, vaikka asiantuntijoiden mukaan koronarokotteita on testattu huolellisesti. Leena ei silti uskalla vielä luottaa.

Keräily: Tuberkuloosin vastustamistyöhön kerättiin Suomessakin lähes sadan vuoden ajan varoja joulutervehdyksiin kiinnitettävillä joulumerkeillä, jotka eivät olleet postimerkkejä.

Lastenvaunut: Alle tonnilla saa turvallisen mallin, varuste-tasosta riippuen hinta voi kohota lähemmäs kolmeakin tonnia.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!