Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: "Voi olla, että elämä tuntuu välillä jopa entistä paremmalta, kun on joutunut pysähtymään" – Johanna Karjalainen sai kolarissa aivovamman, mutta on kuitenkin kiitollinen

Onnettomuus: Kolarissa saatu aivovamma masensi Johanna Karjalaisen, 43, vuodeksi. Vaikka kolmen lapsen äiti tarvitsee nyt arjessaan jatkuvaa apua, hän osaa olla kiitollinen. Liikuntakyky säilyi, ja perheestä tuli entistäkin tiiviimpi.

– Aiemmin olin siivoushullu ja koko ajan menossa. Voi olla, että elämä tuntuu välillä jopa entistä paremmalta, kun on joutunut pysähtymään.

Hyvinvointi: Huoli turvallisuudesta aiheuttaa joillekin vielä epäröintiä koronarokotteen suhteen, vaikka asiantuntijoiden mukaan koronarokotteita on testattu huolellisesti. Leena ei silti uskalla vielä luottaa.

Keräily: Tuberkuloosin vastustamistyöhön kerättiin Suomessakin lähes sadan vuoden ajan varoja joulutervehdyksiin kiinnitettävillä joulumerkeillä, jotka eivät olleet postimerkkejä.

Lastenvaunut: Alle tonnilla saa turvallisen mallin, varuste-tasosta riippuen hinta voi kohota lähemmäs kolmeakin tonnia.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut