Hyria päätti uusista koronatoimista – Lähitapaamiset siirtyvät tai peruuntuvat, useita positiivisia testituloksia

Hyria ottaa käyttöön uudet koronatoimet, jotka ovat voimassa 16. tammikuuta saakka.

Tiedotteen mukaan Hyrian esihenkilöt ohjaavat kotona tehtäväksi sellaiset työt, joita ei ole välttämättä tehtävä työpaikalla.

Hyria peruu tai siirtää etätoteutuksiksi lähitapaamiset ja tilaisuudet.

Ulkopuolisia tilavarauksia Hyria tarkastelee tapauskohtaisesti. Jos varaus on eri aikaan kuin Hyrian oma toiminta, se voidaan sallia. Tilaisuuksia voidaan kuitenkin perua, jos ne aiheuttaisivat hyrialaisille lisääntyvää tartuntariskiä.

Kasvomaskien käyttö, käsihygienia ja turvavälit ovat Hyrian mukaan edelleen keskeisiä keinoja tartuntojen estämisessä. Lievästikään oireisena ei tule osallistua opintoihin, palveluihin tai töihin.

Opetusravintoloissa Hyvinkään Kruunussa ja Riihimäen Hyrillassa tarjoillaan aterioita Hyrian ulkopuolisille asiakkaille. Näitä ravintoloita koskevat ravintolatoiminnan koronarajoitukset. Asiakkailta edellytetään koronapassin esittämistä.

Hyria siirtää opetusta, valmennusta ja muuta toimintaa etänä tapahtuvaksi, niiltä osin kuin se ei vaikuta opiskelijoiden oppimiseen tai asiakkaiden toimintaan.

Kampuksilla yhtä aikaa olevien määrää vähentämällä turvataan Hyrian tiedotteen mukaan väljempi oppimisympäristö niille, joille lähitoteutuksia on tarpeen järjestää.

Maksullisen palvelutoimintansa Hyria järjestää tilaajan ehtojen mukaisesti. Jos asiakas vaatii lähitoteutusta, tapaa ei muuteta Hyrian yksipuolisella päätöksellä.

Kansainvälisen toiminnan keskeytys jatkuu vuodenvaihteen yli. Tällä hetkellä Hyria arvioi, että kansainvälinen toiminta olisi tauolla ainakin tammi-helmikuun ajan.

Positiivisia koronatestituloksia on Hyrian mukaan tullut ilmi useilla Hyvinkään kampuksilla.

Uudenmaankatu 17:ssä on ollut 22.11. opiskelija, joka on saanut 24.11. positiivisen testituloksen.

Kauppalankatu 16:ssa on ollut oireeton opiskelija 22.11., joka on myöhemmin saanut positiivisen tuloksen.

Uudenmaankatu 249:n kampuksella kolmella henkilökuntaan kuuluvalla on todettu tartunta.

Karankadun kampukselta on tieto kahdesta opiskelijasta ja kolmesta henkilökuntaan kuuluvasta, joilla on positiivinen testitulos.

Lisäksi Riihimäellä ravintola Hyrillassa on asioinut koronapositiivinen henkilö 23.11. noin tunnin ajan puolenpäivän aikaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut