Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Näköislehdessä tänään | "Tuntuu, että osalla nuorista menee nyt paljon huonommin kuin silloin ennen" – Markus Ahosen uusi dekkari käsittelee nuorison väkivaltaa, mutta aiheen ajoitus oli sattumaa

Kirjallisuus: Nuorison paha olo leimahtaa silmittömäksi väkivallaksi Markus Ahosen uudessa dekkarissa. Aihe on noussut viime aikoina esiin esimerkiksi Koskelan teinisurman myötä. Ajankohtaisuus oli sattumaa, sillä Anna pahan kiertää -kirjan juoni oli viimeistelty jo aiemmin.

– Tuntuu, että osalla nuorista menee nyt paljon huonommin kuin silloin ennen. Olin itsekin 14-vuotiaana jo lähellä luovuttamista, Ahonen muistelee.

Matka: Suomen johtaviin matkailualan toimijoihin kuuluva Holiday Club uskoo vakaasti kotimaanmatkailun ja myynnin kasvuun tulevina vuosina.

Lomaosakkeiden jälleenmyyntiä harjoittava yrittäjä Pekka Haukka sen sijaan ennustaa, että suomalaiset tähyävät taas pian ulkomaille.

Lakiuudistus: Seksuaalirikoslakia ollaan uudistamassa. Etenkin lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista halutaan langettaa ankarampia tuomioita. Raiskauksen uhreja auttava järjestö kuitenkin kritisoi hallituksen esitystä – osa lakiehdotuksen muotoiluista on sen mukaan edelleen ongelmallisia.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!