Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Antin Adventti peruttiin, Ilkka-papin kinkerit siirtyvät

Antin Adventti jouduttiin jälleen perumaan koronatilanteen vuoksi. Tapahtuman valmistelut olivat ehtineet jo pitkälle. Arkisto / Ninnu Perälä

Kare Asp

Kaupallisesta maailmasta tuttu musta perjantai teki nyt tuhojaan Lopelle suunniteltujen tapahtumien suhteen. Koronatilanne oli pahentunut niin nopeasti, että toimenpiteet olivat tarpeen.

Kun maakunnan pandemiaryhmä esitti yleisötapahtuman osallistujamääräksi enimmillään 50 henkeä, päätettiin Antin Adventti -tapahtuma perua. Sen piti olla sunnuntaina 28.11., ja valmistelut oli jo viety pitkälle.

Tapahtuma piti toteuttaa Lopen kirjastolla, kunnantalolla ja kunnantalon edessä. Sama kohtalo oli tapahtumalla myös viime vuonna. Eli nyt oli järjestäjillä taas edessään tiedotusrumba, ettei kunnantalolle tulisi paikan varanneita myyjiä. Lopen Yrittäjät ry joutuu puolestaan pakastamaan noin 350 makkaraa, jotka oli varattu tarjottaviksi.

Myös lauantaina 27.11. pidettäväksi suunnitellut Ilkka-papin kinkerit päätettiin jättää nyt järjestämättä. Niille haetaan uutta päivämäärää, jolloin tilaisuus voitaisiin pitää paikan päällä Lopen kirkossa.

– Harmillisen lähelle pääsimme, mutta nyt mennään terveys edellä, päivitti kinkeri-ideaa puuhannut Timo Heinonen Ilkka-papin kinkerit -tapahtuman Facebook-sivulle.

Kommentoi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut