Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Jokelan yläasteen oppilaiden Snapchat-ketjussa koulu-uhkaukseksi tulkittu viesti – poliisi on selvittänyt tilannetta paikan päällä koulussa

Kuvituskuva. Arkisto

Jokelan yläasteen oppilaiden Snapchat-ketjussa on esiintynyt torstaina 25. marraskuuta viesti, joka on tulkittu koulu-uhkaukseksi, kerrotaan Tuusulan kunnan tiedotteessa. Viesti saapui 13.15–14.30 alkaneen oppitunnin aikana.

Poliisi on päivän aikana tutkinnassaan selvittänyt tilannetta koululla. Uhkaaja ei ole koulun oppilas ja hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa.

Tutkinnan ja kuulustelun perusteella poliisi arvioi, että uhkatilanne on ohi, eikä aihetta huoleen enää ole. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Kun koululla olleet poliisit poistuivat, koulutyötä yläasteella jatkettiin normaalin päivärytmin mukaisesti. Myös huomenna perjantaina 26. marraskuuta koulutyö jatkuu tavalliseen tapaan.

Koulun opiskeluhuollon tuki on käytettävissä ja kunnan koulutoimen toive on, että aikuisten puoleen käännytään matalalla kynnyksellä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut