Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Suomi on selvinnyt kolmanneksi parhaiten – Uutissuomalainen selvitti koronapandemian uhrit suhteessa asukaslukuun

Uutiset: Suomi sijoittuu Euroopassa pronssille, kun tarkastellaan koronaan kuolleita suhteessa asukaslukuun. Pahin tilanne on Balkanin maissa. Tällä hetkellä korona tappaa maanosassa eniten Bulgariassa.

Tiede: Lokakuussa ilmestynyt Nautiluksesta Arandaan – suomalaisen merentutkimuksen tarina kertoo merentutkimuksen vaiheista Ruotsin vallan ajalta tähän päivään. Teos paljastaa, että merentutkimus on aina ollut hyvin käytännönläheistä ja tuottanut tietoa, josta voi ottaa opiksi.

Musiikki: Pianisti Janne Mertanen aloitti pianonsoiton takamatkalta ja kehittyi kansainväliseksi kilpailuvoittajaksi, joka viihtyy nykyään kotona. Keikkoja Janne Mertanen on soittanut toista tuhatta.

– Ulkomailla reissatessa väsyy. Kun soittaa jotain silmät ristissä ulkoa, se ei aina ole herkkua. Asuntolainan lyhentyminen riittää minulle ihan hyvin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!