Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: Atooppisessa ihottumassa riittävä hoito ja rasvaus ovat tärkeitä – Taika Elpiön harrastuksia sairaus ei rajoita

Ihosairaus: Taika Elpiö ei ole joutunut rajoittamaan harrastuksiaan, vaikka sairastaa atooppista ihottumaa ja astmaa. Hän suuntaa tallille kerran tai kaksi viikossa. Allergia-, iho- ja astmaliiton kyselyn mukaan osa perheistä kokee elämän atooppisen ihottuman kanssa kuormittavana.

Historia: Suomalaisen pataljoonan liittäminen Waffen-SS:n joukkoihin aiheutti polemiikkia alusta alkaen. Uuden sodan uhatessa kuitenkin arvioitiin, ettei Suomi voinut odottaa apua muualta kuin Saksalta. Tauno Heikkisen (1923–1942) ja 1 400 muun suomalaisen tiestä Saksan vapaaehtoispataljoonassa kirjoittanut Riitta Myöhänen alkoi tutkia serkkunsa kohtaloa vuosia sitten.

Asuminen: Suomalaisten kodeissa on keskimäärin 35 000–50 000 esinettä, vaikka arjessa pärjäisi vain parilla sadalla tavaralla. Näin sanoo ammattijärjestäjä Pia Heikkurinen.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamuposti tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut