Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Riihimäellä tulee myyntiin R-korvakoruja ja R-avaimenperiä – kaupunki ja Pieni PuuPaja aloittivat yhteistyön

Riihimäen kaupunki ja Pieni PuuPaja ovat aloittaneet yhteistyön.

Pienen PuuPajan Hanna Metsärinne on suunnitellut ja toteuttanut kaupungin uudesta brändistä ja visuaalista ilmeestä tuttuja R-tuotteita.

– Olen kiitollinen ja innoissani yhteistyöstä. On hienoa tehdä Riihimäkeä tutuksi ja tunnetuksi yhdessä riihimäkeläisen yrityksen kanssa, kertoo tiedotteessa kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen.

Riihimäen museokauppoihin ja Pienen PuuPajan verkkosivuille tulee myyntiin R-korvakoruja ja R-avaimenperiä.

– Olen iloinen ja otettu siitä, että pieni yritykseni sai tämän mahdollisuuden tehdä kotikaupungin uutta ilmettä näkyväksi, sanoo tiedotteessa Pienen PuuPajan yrittäjä Hanna Metsärinne.

R-tuotteita on myynnissä tänä vuonna Suomen Lasimuseon ja Riihimäen taidemuseon museokaupoissa.

Riihimäen kaupunginmuseossa R-tuotteita myydään vuoden 2022 alussa alkaen.

Museokaupat ovat auki museoiden aukioloaikoina.

Miettinen kertoo tiedotteessa, että riihimäkeläiset ovat kyselleet jo useamman viikon ajan R-tuotteista ja mahdollisuudesta ostaa niitä.

– Yhteistyö Pienen PuuPajan kanssa on ensimmäinen askel R-tuoteperheen kokoamiseksi.

– Korvakorujen ja avaimenperien lisäksi myyntiin on tulossa myöhemmin tämän vuoden aikana myös kangaskasseja, heijastimia ja paitoja, Miettinen jatkaa.

Kaikki Pienen PuuPajan tuotteet ovat Avainlippu-merkittyjä ja ne valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista.

R niin kuin me –korvakoruja on myynnissä aluksi kahdessa eri koossa ja kaupungin brändivärien lisäksi myös mustana. Korujen metalliosat ovat allergiavapaata kirurginterästä.