Milana Misic ja Hannu Lehtonen esiintyvät Riihimäen kirkossa hyväntekeväisyyskonsertissa

Tiistaina 23.11. Riihimäen kirkossa pääsee nauttimaan Tule joulu kultainen -joulukonsertista, jonka solisteina ovat upeat Milana Misic ja Hannu Lehtonen. Riihimäen Pappa Soccer ry:n järjestämän hyväntekeväisyyskonsertin tarkoituksena on tarjota kuulijoille iloista joulun odotusta ja tunnelmaa samalla hyvää tehden. Konsertin tuotto lahjoitetaan junioriurheiluun ja Riihimäen seurakunnan diakoniatyöhön.

Milana Misic iloitsee päästessään jälleen esiintymään Tule joulu kultainen -joulukonserteissa.

– Konsertit ovat siirtyneet varmaan jo kolmeen, neljään kertaan. Nyt niitä onneksi pystytään taas järjestämään.

Misicin mukaan konsertin sisältö tulee jonkin verran muuttumaan alkuperäisestä.

– Ennen pandemiaa oli aika, jolloin ihmiset kaipasivat syvällisyyttä elämäänsä. Nyt kaikki ovat saaneet sitä riittämiin maailman tuomana, joten nyt on vuoro tarjota jotain kevyempää.

Misicin mukaan on ihana nähdä, kuinka ihmiset ovat jälleen aurinkoisia ja toiveikkaita tulevaisuuden suhteen.

Konsertin ohjelmistossa tulee olemaan niin perinteisiä kuin uudempia joululauluja.

– Olen aina halunnut esittää Ave Marian, joten tulen todennäköisesti esittämän ainakin sen. Suunnitteilla on myös Lumiukko-animaatiosta tuttu Avaruus-kappale, Nat King Colen The Christmas Song sekä omista lauluistani Mun vuoro. Se ei ole varsinaisesti joululaulu, mutta sopii hyvin mukaan.

Misicin mukaan Hannu Lehtosen kanssa on kiva tehdä yhteistyötä.

– Hän on jykevä ammattilainen, hillitty, charmikas ja hymyilevä. Mies, jota naiset ihastelevat. Minä olen siinä rinnalla temperamenttinen häslä, mutta ehkä se on hyvä kombo, Misic naurahtaa.

Kun esiinnytään yhdessä toisen artistin kanssa, on Misicin mukaan tärkeää kunnioittaa toisen persoonaa ja työtä.

– Konsertti tulee tehdä yhdessä. Ei niin että kumpikin käy laulamassa vain omat laulunsa.

Milana Misiciä työllistävät tällä hetkellä pääasiallisesti viime vuosien perutut konsertit.

Joulukonserttien lisäksi Misic kiertää iloa ja aurinkoa tarjoavan Besame Mucho -viihdekonsertin kanssa. Konsertti on jatkoa Mambo Italiano -konserteille, mutta ohjelmisto on eri.

Misicin ohjelmistoon kuuluvat myös Lailan laulut -konsertit, joissa Misic kertoo musiikin lomassa tarinoita kolmesta aikakaudesta ja naisesta: äidistään, mummostaan ja itsestään. Lisäksi Misic on mukana Lailan tähtihetket -musiikkinäytelmässä.

Ennen pandemiaa Milana Misic julkaisi Aikoja sitten -kokoelmalevyn, jossa on musiikkia vuosilta 1991–2020, muun muassa uudempia, radiossa paljon soitettuja popkappaleita, Milanan äidin Laila Kinnusen musiikkia sekä Misicin omia vanhoja lauluja. Misiciltä ilmestyi myös uusi single Rakastumisiin, jonka ensi esitys oli Syksyn Sävel -kilpailussa.

– Levyn julkaisun jälkeen minun oli tarkoitus lähteä omalle kiertueelle, mutta se jäi. Toivon mukaan konsertit voidaan toteuttaa myöhemmin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut