Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: Pappi, jonka käsissä nousee rauta – "Ei meistä kaikista tule balettitanssijoita, eikä tarvitsekaan tulla"

Voimailija: Salla Romo tunsi lapsena olevansa jatkuvasti väärän kokoinen. Voimailuharrastus tutustutti hänet joukkoon, jossa kukaan ei arvostele. Nyt Romo, 37, on tukkipunnerruksen Suomen mestari.

– Salilla kukaan ei kommentoi ulkomuotoani mitenkään. Se on ollut tosi eheyttävä kokemus. Ei meistä kaikista tule balettitanssijoita, eikä tarvitsekaan tulla.

Ilmasto: Jari Häkkinen on kalastanut Saimaalla jo 45 vuotta. Hänen uransa aikana talvikalastuskausi on lyhentynyt kuukauden. Rospuuttoaikana ammattikalastus on mahdotonta.

Liikenneonnettomuus: Auto melkein lentää. Silti 17-vuotias Mico kiihdyttää vauhtia. On kesäyö ja kyydissä satunnainen poikaporukka. Vauhti saa nuorten miesten veren kuplimaan vapautta. Rajat katoavat. Sitten – yhtäkkiä – katoaa myös auton hallinta. Tulee pimeää.

Erikoishaastattelussa Micon perhe kertoo kohtalokkaasta yöstä, jolloin nuoren elämä päättyi.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut