Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | "Olisi pitänyt puhua asioista jollekin heti ensimmäisen pikavipin jälkeen" – Päivi Rantanen piilotteli kasautuvia rahaongelmiaan uusilla veloilla

Velat: Päivi Rantanen, 34, hankki läjäpäin sisustustavaraa ja vaatteita osamaksulla ja remontoi samalla uutta kotiaan. Osamaksuja kertyi 30 eri paikkaan. Hän alkoi paikata tilannettaan pikavipeillä ja piti rahaongelmansa piilossa.

– Olisi pitänyt puhua asioista jollekin heti ensimmäisen pikavipin jälkeen. Olen aina ollut huono pyytämään apua ja halunnut näyttää, että pärjään itse, hän sanoo nyt.

Terveys: Kantasolurekisteriin tavoitellaan tuhansia uusia jäseniä vuodessa – heille on on suuri ja jatkuva tarve. Rekisteriin liittyminen ei vielä tarkoita kantasolujen luovutusta. Kantasolusiirtoja käytetään vaikeiden veritautien hoitoon.

Tyyli: Laura Hokkanen pelasti kuolinpesästä äitinsä ja mummonsa vintagevaatteet ja otti asut uusiokäyttöön. Ne tuovat terveisiä ajalta, jolloin Suomen tekstiiliteollisuus eli huippukauttaan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!