Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Riihimäki haastattelee kaupunkilaisia Teamsissa – Samalla asialla 5 kuntaa

Riihimäki on kiinnostunut kuulemaan, mitä palveluita kaupunkilaiset käyttävät ja mitä mieltä he niistä ovat. Arkisto/Pia Lyy

Petri Lyy

Riihimäki etsii haastateltavia kertomaan, miten kaupunki voisi parantaa palveluitaan. Haastateltavaksi voi ilmoittautua yli 18-vuotias riihimäkeläinen.

Enintään tunnin mittainen haastattelu tehdään loppuvuoden aikana Teams-yhteydellä.

Kaupungin tiedotteen mukaan haastateltavilta on tarkoitus kysyä esimerkiksi sitä, mitä kaupungin palveluja he käyttävät ja kuinka helposti palvelut ovat käytettävissä.

Haastatteluun voi ilmoittautua sähköpostiosoitteeseen tietohallinto@riihimaki.fi 10.11. mennessä. Viestissä tulee kertoa lyhyesti itsestään, kiinnostuksen kohteista Riihimäellä ja siitä, mitä kaupungin palveluja käyttää.

Kaupunki arpoo haastateltavien kesken kymmenen vapaalippua Riihimäen uimahalliin ja kuusi vapaalippua Suomen metsästysmuseoon.

Haastattelu on osa Avoin kunta -hanketta, jonka yhtenä tavoitteena on kuntapalvelujen ja toimintatapojen parantaminen entistä asukaslähtöisimmiksi.

Hankkeessa ovat mukana Riihimäen lisäksi Hämeenlinna, Vaasa, Pedersöre ja Kristiinankaupunki. Hanketta rahoittaa Valtiovarainministeriö.

Riihimäki kysyi ja 769 vastasi – Asukkaat toivovat tulevansa paremmin kuulluiksi

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut