Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Ekolukuhaaste hyvinkääläisille – haasteessa ilmasto- ja ympäristöteema

Hyvinkääläisen esikoiskirjailija Piia Heikkisen ja Hyvinkään kirjaston Ekolukuhaaste on käynnissä joulukuun puoliväliin saakka. Kuvituskuva. Arkisto/Jasmin Kareinen

Jari Halme

Hyvinkääläisen esikoiskirjailija Piia Heikkisen ja Hyvinkään kirjaston Ekolukuhaaste on käynnissä joulukuun puoliväliin saakka.

Haasteessa halutaan kannustaa hyvinkääläisiä tutustumaan syksyn aikana ilmasto- ja ympäristöteemaa käsitteleviä kirjoihin.

Lukuhaasteeseen voi osallistua lukemalla vähintään yhden ympäristö- ja ilmastoteemaa käsittelevän kirjan 15.12. mennessä.

Ideoita lukemiseen saa mm. kirjaston lukuvinkkilistalta, joissa kirjat on jaettu teemoihin helpottamaan sopivan kirjan löytämistä.

Teemoja ovat tietokirjat, aikuisten kaunokirjat, nuortenkirjat ja lastenkirjallisuus.

Vinkkilistalta löytyy myös Heikkisen esikoisteos Ekotrippi (Basam Books).

Hyvinkään kirjastoista voi käydä hakemassa ekolukuhaastelehtisen, jossa on vinkkejä mahdollisista luettavista kirjoista ja osa, johon merkitään luettu kirja.

Tämä on hyvä muistaa: Ratamo-kirjastot kiinni yhtenä päivänä koulutuksen vuoksi

Hyvinkääläiset päiväkodit heittivät jälleen lukuhaasteen lapsiperheille – "Lukeminen on ihana asia ja lapset saavat siitä irti todella paljon"

Lukuhaaste tulee taas – Lukisitko kirjaa yhdessä jonkun toisen kanssa?

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut