Logistiikkayhtiö Transval avaa Hyvinkäälle kymmeniä uusia työpaikkoja

Logistiikka-alan yritys Transval on kasvattanut toimintaansa Hyvinkään alueella merkittävästi viimeisen vuoden aikana, yhtiön tiedotteessa kerrotaan.

Yhtiön teollisuuden projektilogistiikkaan sekä materiaalivirtojen hallintaan sopiva palvelukeskus Hyvinkään Pajatiellä palvelee yli 20 yritysasiakasta lähinnä vientiteollisuuden toimialalta.

Transval työllistää Hyvinkäällä entuudestaan noin sata työntekijää. Nyt yhtiö avaa nopealla aikataululla jopa 40 uutta työpaikkaa. Taustalla on yhtiön asiakkaina olevin teollisuusyritysten volyymien kasvuennusteet.

– Meillä on töitä tarjolla niin logistiikka-alan konkarille kuin alalle vasta siirtyville. Töitä on tarjolla koko- ja osa-aikaisesti jatkuvalla työsopimuksella tai vaikka vain loppuvuodeksi, kertoo yksikön vetäjä Sami Blom tiedotteessa.

Blom toteaa Transvalin hakevan työntekijöitä varasto-, kokoonpano- ja projektilogistiikan monipuolisiin tehtäviin. Yhtiö perehdyttää uudet työntekijät työtehtäviin, eli kaikissa tehtävissä ei tarvitse olla aiempaa logistiikkaosaamista.

– Tarvitsemme myös logistiikan ammattiosaajia, eli työntömasto-, vastapaino- ja korkeakeräilijätrukin kuljettajia sekä pakkaajia. Kannustan nyt uutta työpaikkaa miettiviä hakemaan meille töihin. Olemme sertifioitu ja vastuullisesti toimiva logistiikka-alan edelläkävijä, ja meillä pääsee kasvamaan ja kehittymään eri tehtävissä oman työmotivaation ja hyvän asenteen riittäessä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut