Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Hyvinkään Halo tuo tänä vuonna valon kipinää – avajaiset torilla, useita valoteoksia ja valaistuskohteita

Taidevaloa, arjen valaistusta ja erilaisia kulttuuritapahtumia tarjoava Hyvinkään Halo -valotapahtuma käynnistyy avajaisin Hyvinkään torilla torstaina 28.10. Kuva viime vuoden tapahtumasta. Arkisto/Toni Forssell

Jari Halme

Taidevaloa, arjen valaistusta ja erilaisia kulttuuritapahtumia tarjoava Hyvinkään Halo -valotapahtuma käynnistyy avajaisin Hyvinkään torilla torstaina 28.10. kello 18.

Tänä syksynä "Valon kipinä”-teemaa kantava tapahtuma esittelee yksitoista taidevaloteosta ja kahdeksan uutta, pysyvää arjen valaistuskohdetta.

Kaikki valokohteet ovat nähtävillä ainoastaan tapahtuman neljän ensimmäisen päivän ajan, eli torstaista sunnuntaihin 28.–31.10.

Tuolloin valokeilassa ovat erityisesti Hyvinkään kaupungin sekä hyvinkääläisten yritysten ja yhteisöjen toteuttamat taidevalokohteet.

Tapahtuman toinen viikko 1.–7.11. on hyvinkääläisten kulttuuritoimijoiden ja -laitosten, taiteen perusopetuksen toimijoiden ja hyvinkääläisten yrittäjien viikko.

Hyvinkään Halon yhteydessä juhlistetaan Kipinän ja Vanhankirkonsillan avajaisia.

Willansillan Halo-valoviikon väritysehdotusta voi vielä äänestää – ehdolla kolme kisaajaa

Hyvinkään Halo tuo valoa kolmatta kertaa – jakautuu selkeästi kahteen osaan

Vanhankirkonsilta aukeaa käyttöön huomenna aamulla – Kaupunginjohtaja on aamulla tervehtimässä sillan ensimmäisiä ylittäjiä

Halon Hyvinkää-kyltti oli suosittu kuvauskohde sosiaaliseen mediaan

Näin hehkuu Hyvinkään Halo – katso tuoreet kuvat upeista kohteista

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut