Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: Hyppy laiturilta vammautti Tuuli Harjun – "Tällainen ratkaisukeskeinen toiminnan ihminen ei voivottele, vaan kysyy, mitäs seuraavaksi"

Henkilö: Loikka kaverin laiturilta Ristiinassa vammautti nuoren Tuuli Harjun. Nyt hän on on pyörätuolitanssin kansainvälinen huippunimi, joka luonnehtii tuoliaan Frankensteinin hirviöksi.

– Tällainen ratkaisukeskeinen toiminnan ihminen ei voivottele, vaan kysyy, mitäs seuraavaksi, hän sanoo.

Datatiede: Ihmisten teoista ja ajatuksista on nykyisin olemassa tietoa, joita voidaan käsitellä matemaattisin mallein. Google uskoi voivansa ennustaa influenssa-aaltoja terveysviranomaisia paremmin mutta epäonnistui.

Ruoka: Monet kuluttajat tarttuvat ruokaostoksilla luomutuotteisiin, koska he olettavat niiden olevan tavallisia tuotteita terveellisempiä. Mutta pitääkö se paikkansa? Julkaisemme Frankfurter Allgemeine Zeitungin artikkelin kokonaisuudessaan.

Lemmikit: Suomen ensimmäinen koirien olut –  alkoholiton tietenkin – tulee Alahovin viinitilalta. Mutta miten sen käy totisessa asiantuntijatestissä?

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: Aamuposti

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut