Joukkoaltistukset Paavolan esiopetusryhmässä ja taitoluistelijoiden harjoituksissa

Hyvinkäällä Paavolan esiopetusryhmässä on altistunut alle 20 henkilöä koronavirukselle 7.–9. välisenä aikana. Altistuneet asetettiin kotikaranteeniin Keusoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin määräyksestä, Keusote tiedotti maanantaina.

Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikkö on ollut henkilökohtaisesti yhteydessä altistuneiden huoltajiin. Huoltajat ovat saaneet tarkemmat ohjeet päiväkodista.

Myös Hyvinkään Taitoluistelijat ry:n harjoituksissa tapahtui joukkoaltistuminen koronavirukselle 6.–9.9. välisenä aikana. Altistuneita on yhteensä alle 40 henkilöä.

Altistuneet henkilöt asetetaan kotikaranteeniin ja huoltajat ovat saaneet ensitiedotteen ja alustavan karanteenimääräyksen hallituksen puheenjohtajalta jäsentietojärjestelmän kautta.

Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikkö on vielä henkilökohtaisesti yhteydessä altistuneiden huoltajiin.

Lue myös: Melkein kaikki Keusoten alueen koronatartunnat Hyvinkäällä – Hyvinkäällä selkeästi eniten tartuntoja viimeisten viikkojen aikana

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut