Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: Pelaaminen ei saa syödä koko arkea – Estellan ja Leonardon mielestä kavereiden kanssa on mukavampi tehdä muuta kuin pelata

Digikasvatus: Lasten ja nuorten digipelaamisen määrä on lisääntynyt. Ruutuaika-käsitteestä on jo osin luovuttu, mutta nukkuminen, syöminen, liikkuminen, koulu ja harrastukset eivät saa jäädä kokonaan pelaamisen alle. Estella ja Leonardo Nunezin mielestä kavereiden kanssa on mukavampi tehdä muuta kuin pelata.

Lukutaito: Asenne, oppimisvaikeudet ja kotona saatu esimerkki vaikuttavat paljon nuorten lukutottumuksiin. Pisa-tutkimuksissa on huomattu lukutaidon heikentyneen ja eriarvoistumisen lisääntyneen.

Henkilö: Rento ”öllötys” jäi vähemmälle, kun Arto Luukkanen valittiin perussuomalaisten puoluesihteeriksi. Suomen puolustaminen, ”kansallinen itsemääräämisoikeus” – siitä uusi puoluesihteeri puhuu painokkaasti.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut