Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Metsästysmuseo mukana Taiteiden yössä ja Riihimäki-päivässä – museoon muun muassa ilmainen sisäänpääsy

Kuvituskuva. Ari Peltonen

Perjantaina 10. syyskuuta Riihimäellä vietettävä Taiteiden yö ulottuu myös Suomen Metsästysmuseolle.

Metsästysmuseo tiedotti keskiviikkona, että museon aukioloaikaa on tuolloin pidennetty kello 20 asti ja sisäänpääsy on ilmainen kello 16 alkaen.

Metsästysmuseon vaihtuvissa näyttelyissä on tällä hetkellä esillä Sako Oy:n satavuotisesta historiasta kertova näyttely, puukonvalmistuksen SM-kilpailuiden palkitut työt sekä Riihimäen kansalaisopiston kuvanveistoryhmän luontoaiheisia teoksia.

– Kansalaisopiston taiteilijat ovat esittelemässä teoksiaan kello 17-18. Puistossa on lisäksi lapsille tarkoitettu omatoiminen ötökkäjahti. Metsästyskirjaston ylimääräisten erä- ja luontokirjojen poistomyyntiä on kello 16-20, tiedotteessa mainitaan.

Lauantaina 11. syyskuuta vietetään puolestaan Riihimäki-päivää, jolloin Metsästysmuseo on avoinna kello 17 asti ja sisäänpääsy on ilmainen koko päivän. Metsästysmuseo tiedottaa myös siirtyneensä syysaikatauluun ja näyttelyt ovat normaalisti avoinna tiistaista sunnuntaihin kello 10-16.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut