Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Ulosajossa menehtyi nuori mieshenkilö – Myös loukkaantuneet iältään nuoria – Auto suistui tieltä ja kääntyi katolleen

Kuvituskuva. Pia Lyy

Hyvinkäällä Kaltevantiellä lauantaina tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa menehtyi vuonna 2002 syntynyt mieshenkilö, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Onnettomuudessa henkilöauto suistui tieltä ja kääntyi sen jälkeen ympäri katolleen. Neljä henkilöä loukkaantui.

Poliisi kertoo, että hätäkeskus sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 15.58. Paikalle lähti useita poliisin, ensihoidon ja pelastuslaitoksen yksiköitä sekä onnettomuustutkintalautakunta.

Autossa oli yhteensä viisi henkilöä. Loukkaantuneista henkilöistä yksi loukkaantui vakavasti, kolme lievemmin. Kaikki autossa olleet olivat iältään nuoria. Onnettomuudessa ei ollut yllä mainittujen henkilöiden lisäksi muita altistuneita tai osallisia.

Tapaus on siirtynyt rikostutkintaan, jossa poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja onnettomuuteen johtaneita syitä. Asiaa tutkitaan alustavasti törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Poliisi ei ota tässä vaiheessa kantaa muihin mahdollisiin rikosnimikkeisiin.

Poliisi muistuttaa, että mahdollista kuva- tai videomateriaalia onnettomuudesta ei tule jakaa eteenpäin sosiaalisessa mediassa.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut