Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: Satu Koivisto puolustaa rentoa ruoanlaittoa – "Ruokia tehdään niistä aineksista, joita sattuu olemaan"

Ruoanlaitto: Ruokakirjoittaja Satu Koivisto on aina rakastanut hyvää ruokaa ja oppinut suhtautumaan ruoanlaittoon rennosti. Hän jakaa reseptejä ja vinkkejä muillekin kirjoissaan ja sosiaalisessa mediassa.

– Ennen lapsia matkustelimme paljon Italiassa. Siellä ruoanlaitto on toisenlaista kuin Suomessa. Ruoat ovat yksinkertaisia. Ruokia tehdään niistä aineksista, joita sattuu olemaan, hän kertoo.

Samaa ajatusta Koivisto noudattaa arjessaan ja välittää myös yleisölleen.

Uutiset: Suomi voisi tehdä ydinjätteen loppusijoitusosaamisesta vientituotteen, sanoo Geologisen tutkimuskeskuksen (GTK) pääjohtajana kesäkuussa aloittanut Kimmo Tiilikainen. Potentiaalia on myös geotermisessä energiassa ja akkumineraaleissa.

Historia: Viinanhuuruinen vallankaappausyritys kuohutti Neuvostoliitossa 30 vuotta sitten, kun Janajevin kommunistijuntta yritti paluuta menneeseen Moskovassa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut