Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Riihimäen kylätalon toiminnanohjaaja valikoitui – talon nimikilpailu päättyy sunnuntaina

Riihimäen kylätalo avaa ovensa Matkakeskukseen syyskuussa. Kuvituskuva.

Syksyllä Riihimäen Matkakeskukseen avattavan kylätalon toiminnanohjaajaksi on valittu Alma Ylätalo.

Kaupunki tiedotti asiasta torstaina.

Hausjärvellä asuva Ylätalo on tiedotteen mukaan ollut töissä Riihimäen kaupungilla varhaiskasvatuksen puolella vuodesta 2006, jonka lisäksi hän on tehnyt töitä myös vanhusten kanssa.

– Tässä työssä yhdistyy moni asia, joita rakastan, kuten yhteisöllisyys, osallistaminen ja kohtaamiset, Ylätalo kommentoi tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan toiminnanohjaajan tehtävänä on tehdä yhteistyötä kaupungin eri järjestöjen ja yhteisöjen kanssa, koordinoida kylätalon tilojen käyttöä, ideoida erilaisia toimintoja yhdessä kaupunkilaisten kanssa sekä olla läsnä kylätalossa.

– Tehtäväni on mahdollistaa se, että ihmiset voivat kohdata toisiaan. Toivon, että ihmiset voivat tulla kylätalolle rennolla mielellä, Ylätalo kertoo tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan kaupungin ja Ylätalon toiveissa on, että kylätalossa kohtaisivat eri sukupolvet.

– Jos vanhemmat sukupolvet ja nuoret kohtaisivat ja tutustuisivat toisiinsa, se lisäisi ymmärrystä molemmin puolin ja mahdollistaisi uudenlaisia ystävyyssuhteitakin, Ylätalo kommentoi tiedotteessa.

Vielä vailla virallista nimeä oleva kylätalo avaa ovensa syyskuussa.

Nimi päätetään nimikilpailussa, jonka vastausaika päättyy sunnuntaina 15. elokuuta. Osallistumisohjeet löytyvät Riihimäen kaupungin verkkosivuilta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut