Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Lopen Keskusta teki esityksensä luottamushenkilöpaikoista – kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi esitetään Suvi Louhelaista

Lopen Keskusta esittää Suvi Louhelaista kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi. Lopen Keskusta

Keskustan Lopen kunnallisjärjestö kokoontui torstaina 5. elokuuta ylimääräiseen yleiseen kokoukseen vahvistamaan luottamushenkilöpaikat alkavalle valtuustokaudelle.

Lopen Keskusta esittää Suvi Louhelaista kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi ja Jorma Kilpiäistä kunnanhallituksen varapuheenjohtajaksi.

Kunnallisjärjestö tiedotti asiasta torstaina illalla.

Haminan kaupungin projektikonsulttina toimiva Louhelainen oli tiedotteen mukaan esityksestä otettu.

– Kiitän suuresti äänestäjiäni, Lopen Keskustaa ja keskustalaisia luottamuksesta. Tartun tehtävään energisin mielin. Työnsä pian aloittavalla valtuustolla on edessään jälleen työteliäs kausi. Valtuustossa on sekä kokeneita kuntapoliitikkoja, että useita ensimmäistä kertaa valtuutettuna toimivia ja paljon eri alojen osaamista. Uskon, että saamme yhdessä aikaan tuloksellista yhteistyötä Lopen kunnan ja loppilaisten parhaaksi, Louhelainen toteaa tiedotteessa.

Kunnanhallituksen jäseniksi esitetään puolestaan Anne Eveä sekä Aimo Alhoa, ja kunnanhallituksen varajäseniksi Petri Mustajokea, Marja Peltomäkeä ja Jori Hovia. Alhon ja Mustajoen kerrotaan jakavan hallituksen jäsenyyden niin, että Alho toimii varsinaisena jäsenenä ensimmäisen kaksivuotiskauden ja Mustajoki jälkimmäisen kauden.

Sivistyslautakunnan puheenjohtajaksi esitetään Asko Niemelää, perusturvalautakunnan puheenjohtajaksi ja vapaa-aikalautakunnan varapuheenjohtajaksi Marja Ukkolaa sekä teknisen lautakunnan varapuheenjohtajaksi Petri Mustajokea ensimmäiselle kaksivuotiskaudelle ja Aimo Alhoa jälkimmäiselle kaudelle.

Lopen kunnanvaltuusto päättää luottamushenkilöpaikoista kauden ensimmäisessä kokouksessaan 23.8.2021.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut