Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: 15-vuotiaat kaverukset kunnostivat itselleen menopeleiksi klassikkotraktorit

Kotimaa: Vantaalaisen Tuulia Pakarisen kerrostalokodissa piti tehdä yksinkertainen eteisen maalausurakka. Pakarinen oletti saavansa ammattitaitoisen remontoijan helposti, mutta niin ei käynyt. Vantaalaisnainen pyysi urakkatarjousta kymmenestä yrityksestä. Vastauksia tuli kolme. Rakennusliiton johtaja pohtii syitä.

Matka: Inarijärven itälaidalla sijaitseva Nellim houkuttelee paikallisuudellaan. Asfaltoitu tie vauhdittaa pienen kylän saavutettavuutta.

Luonto: Metsätaloutta ja kuukkelin suojelua yhdistetään Heinävedellä. Tavoitteena on viisi pesivää paria ja kohtuullinen alennus kantorahatuloihin.

Kulttuuri: – Biisejä on helpompaa kaivaa, kun on nähnyt elämän raadollista puolta, sanoo suosikkimuusikko Tero Vesterinen.

Hän kasvoi Vantaan Martinlaaksossa.

Ajassa: 15-vuotiaat Juho Määttä ja Tapio Karttunen kunnostivat itse klassikkotraktorit menopeleikseen ja herättävät niillä huomiota kotipaikkansa Outokummun katukuvassa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut