Hyvinkään torilla kirppistellään kesätorstaisin – toive kaupunkilaisilta

Hyvinkään torilla järjestetään tänä kesänä kolme torikirppistä eli Torppista. Tapahtumat järjestää Hyvinkään kaupunkiyhdistys.

Ensimmäinen Torppis on torstaina 15. heinäkuuta kello 17–20. Seuraavat kirppistorstait ovat 22.7. ja 29.7.

Kirpputoreja ovat pyytäneet kaupunkilaiset itse.

– Meiltä on tätä toistuvasti toivottu. Viime kesänä kokeilimme torilla peräkonttikirppiksiä, mutta niitä pidettiin jostain syystä vain miehille suunnattuna toimintana, tapahtumakoordinaattori Anja Tauriainen Hyvinkään kaupunkiyhdistyksestä kertoo.

Tämän kesän Torppikset on tarkoitettu ihan kaikille, lukuun ottamatta uuden tavaran ja elintarvikkeiden myyjiä. Käsitöiden myynti on myös sallittua.

– Käsityöläisillä on koronan vuoksi ollut vähän myyntimahdollisuuksia. Siksi päätimme toivottaa heidät nyt tervetulleiksi, Tauriainen sanoo.

Torppisten myyntipaikat ovat maksullisia. Yksi ruutu maksaa 10 euroa, puoli ruutua 5. Henkilö- tai pakettiauton myyntipaikka on 10 euroa, auto-peräkärry-yhdistelmän 15. Maksuilla tuetaan kaupunkiyhdistyksen toimintaa.

Kirppisten lisäksi kaupunkiyhdistys elävöittää toria Torille!-hankkeellaan. Sen ansiosta toriterassilla on saatu nauttia hyvinkääläisten ravintoloitsijoiden tarjoiluista ja monipuolisesta ohjelmasta.

Tänä torstaina torilla kuullaan kesäistä barokkimusiikkia Hyvinkään Orkesterin esittämänä kello 14 alkaen.

Toritapahtumilla halutaan piristää kaupunkilaisia pitkän eristäytymisen ja etäilyn jälkeen.

– Saataisiin vähän koronamasennusta lientymään. Toki vielä pitää olla varovainen, ei saa liikaa hullaantua, Tauriainen toppuuttelee.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut