Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Näköislehdessä tänään | Vuodesta 1999 kivun kanssa elänyt Pasi Virtanen keskustelee Mr. Painin kanssa

Kotimaa: Entinen-puolustusministeri ja ihmisoikeustyöstään tunnettu Elisabeth Rehn, 86, kehuu hallituksen selviytymistä koronasta, mutta kritisoi pääministeri Sanna Marinia suuryritysvihamielisistä lausunnoista.

Luonto: Metsähallitus tarjoaa monipuoliset puitteet retkeilyyn kautta Suomen. Kansallispuistot ovat suuria luonnonsuojelualueita, jotka ovat samalla kaikille avoimia nähtävyyksiä. Puistojen tarkoituksena on turvata luonnon monimuotoisuutta. Toimittaja ja kuvaaja kävivät Salamajärven kansallispuistossa tutustumassa ilmiöön.

Matka: Klobbenin saarella Ahvenanmaalla on suloisen kauniina kesäpäivänä niin tyyntä, ettei pieninkään tuulenväre riko meren pintaa.Syksyllä myrskyjen aikaan Klobben osoittaa toiset kasvonsa. Pohjoistuulen puhkuessa luonto näyttää kaiken voimansa ja aallot vyöryvät matalimpien kallioiden yli.

Hyvinvointi: Pasi Virtasella on lääkärin resepti Sonata Arctican musiikkiin, mutta myös lukuisiin kipulääkkeisiin. Hermokivusta kärsivällä miehellä ei ole ollut kivutonta päivää vuoden 1999 jälkeen. Hänelle kivulla on kasvot, ja hahmon nimi on Mr. Pain. Virtanen käy Mr. Painin kanssa myös keskusteluita.

Pelit: Game Builder Garage antaa sopivasti perspektiiviä ja tekee kenestä tahansa pelisuunnittelijan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!