Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kortiton kuski yritti poliisia pakoon Riihimäellä – Harmitteli huonoa autoaan – Mies jäänyt useasti kiinni oikeudetta ajosta

Kuvituskuva. Pia Lyy

Poliisi havaitsi noin kello 3.30 torstai-aamuna Kauppakadulla huomattavaa ylinopeutta ajavan auto, Hämeen poliisilaitoksen tiedotteessa kerrotaan.

Partio päätti pysäyttää auton Junailijankadulle, mutta havaitessaan poliisiauton kytkevän pysäytysvalon päälle, kiihdytti auto karkuun. Auto kääntyi Junailijankadulta Keskuskadulle, jossa partio menetti näköyhteyden.

Hiukan myöhemmin partio havaitsi jälleen auton Kalevalankadulla ja tavoitti sen kuskin joutuessa jarruttamaan korotetun suojatien kohdalla. Tämän jälkeen pakoon menevän auton kuljettaja luopui paosta ja ajoi sivuun.

Kuljettajaksi selvisi noin 20-vuotias mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Mies on jäänyt vuoden sisällä viisi kertaa kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Miehen asenteesta liikenneturvallisuutta kohtaan kertoo se, että mies ei katunut tekoaan. Hän mainitsi partiolle, että päätti heti lähteä karkuun, kun näki poliisit. Miestä harmitti vain se, ettei hänellä ollut parempaa autoa alla, jotta olisi päässyt pakoon poliisia.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut