Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Korona-ajan etätyöt saivat espoolaisperheen muuttamaan Etelä-Karjalaan

Uutiset: Huuhkajien sponsorit ovat saaneet hyvää julkisuutta EM-kisoista. Sponsoroinnilla yritykset hakevat omalle brändilleen kiillotusta.

Matka: Entisten presidenttien kodeissa pääsee näkemään pienen palan valtionpäämiehen arkea. Millaista on Svinhufvudin, Mannerheimin ja Kekkosen kodeissa?

Asuminen: Etätyöt ja kasvanut tilantarve veivät Laura Hyvärisen ja Mika Pyykön lastensa kanssa Espoosta Pohjois-Karjalaan. Alueellista läsnäoloa ja paikkariippumatonta työtä työ- ja elinkeinoministeriölle selvittänyt Kuhmon kaupunginjohtaja Tytti Määttä arvioi, että kuntien kannattaa nyt mainostaa hyviä etätyöolosuhteita.

Ruoka: Suomen ensimmäisen pitsa-automaatin menekki on ollut neljä kertaa niin paljon kuin yrittäjä Benjamin Alexandra odotti.

Musiikki: Egotripistä soolouralle lähtenyt Knipi ei aikonut tehdä kotiseuturakkausbiisiä, mutta sellainen kesähitiksi povattavasta 00840:sta kuitenkin monen mielestä tuli.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!