Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: Näköislehti kertoo, miksi wagyu-karjan lihaa pidetään maailman parhaana – poimi myös dekkarivinkit ja kotileipurin ideat kakkujen koristeluun

Ruoka: Kotileipuri Tanja Maunolla on keittiössä sekä kärsivällisyyttä että esteettistä silmää. Kun hän leipoo juhlavan täytekakun, hän jakaa työvaiheet kolmelle eri päivälle. Marjoista, vohveleista ja suklaasta koostuvan koristelunsa kakku saa vasta juuri ennen tarjoilua.

Karja: Japanilaisen wagyun lihaa pidetään maailman parhaana, ja nyt tätä harvinaista ja kallista karjaa kasvatetaan Suomessakin. Wagyun lihan tekee ainutlaatuiseksi sen rasva. Sitä on runsaasti, osassa ruhoa jopa puolet lihasta.

Kulttuuri: Dekkarit kuuluvat kesään. Poimi näköislehdestä jännittävät tärpit!

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut