Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Riihimäki lieventää rajoituksia – Yleisötilaisuuksia saa taas järjestää ulkona, mutta 50 hengen lohkoissa

Riihimäen kaupunki päätti lieventää kokoontumisrajoituksia. Katja Luoma

Koronaepidemiasta johtuvat kokoontumisrajoitukset lievenevät Riihimäellä.

Kaupunki tiedotti uusista linjauksistaan perjantaina iltapäivällä.

Ulkotiloissa voi 5.6. alkaen järjestää yleisötilaisuuksia alueellisesti rajatuissa 50 hengen lohkoissa, kun järjestelyissä noudatetaan opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistusta.

Aikuisten ulkotiloissa tapahtuva ryhmäharrastustoiminta sekä lasten ja nuorten turnaus- ja pelimatkat maakuntarajojen yli ovat Riihimäellä jälleen mahdollisia 15.6. alkaen maakunnallisten suositusten mukaisesti.

Riihimäki ei järjestä tänä vuonna lasten ja nuorten kesäleiritoimintaa.

3.–6.-luokkalaisten päiväleirit on jo aiemmin päätetty muuttaa pajatyyppisiksi päivätapahtumiksi koulujen kahdella ensimmäisellä kesälomaviikolla.

– Päivää kohti on kaksi parin tunnin ryhmää, joihin otetaan korkeintaan 10 lasta, ja ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä, nuorisopalvelupäällikkö Marko Laitinen kertoo kaupungin tiedotteessa.

Maakunnallinen pandemiaryhmä on todennut, että Kanta-Häme jatkaa epidemian leviämisvaiheessa.

Riihimäki toteaa tiedotteessaan, että kaikissa tilaisuuksissa ja harrastuksissa on edelleen syytä pitää mahdollisuuksien mukaan kiinni hyvästä hygieniasta, kasvomaskien käytöstä ja turvaväleistä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut