Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Yhä useampi ensikertalainen tarttuu matkailuauton rattiin

Matka: Matkailuauton rattiin tarttuu nyt yhä useampi ensikertalainen. Tänä kesänä appensa matkailuauton saa käyttöönsä Hanna-Lotta Louhiniitty, 30. Hän ei kuitenkaan lähde sillä kiertelemään vaan käyttää autoa majapaikkanaan kesän työharjoittelun ajan. Hinnaksi tulee noin kolmelta kuukaudelta hiukan yli 300 euroa, sisältäen myös sähkökulut.

– Tämä on kotini pienoiskoossa kesän ajan. Vuokatissa on paljon ulkoaktiviteetteja. Tutustun varmasti myös uusiin ihmisiin.

Luonto: Kylmänkukat ovat kauniita ja näyttäviä kuvauskohteita, jotka saavat eläinkuvaajankin polvilleen vuodesta toiseen. Niin kävi tänäkin vuonna.

Kulttuuri: Muusikko Marko Sillanpää julkaisee yhtä aikaa levyn ja ensimmäisen novellikokoelmansa. Yltiöpositiivisena itseään pitänyt kirjoittaja yllättyi uusien tekstiensä synkkyydestä.

Ajassa: Irakilaistaustainen Ammar Al Obaidi, 36, eli pitkään odotuksen tilassa. Nyt hän on kotiutunut Suomeen parturin töidensä kautta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!