Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Sukeltajat etsivät Riihimäellä kahta 4- ja 5-vuotiasta lasta koskesta – löytyivät junaradan varresta

Suonenjoella sattui tänään henkilöauton ja moottoripyörän välinen onnettomuus, jossa loukkaantui kaksi ihmistä. Kai Skyttä

Riihimäellä selvittiin säikähdyksellä perjantai-iltana, kun kahden pienen lapsen pelättiin joutuneen Käräjäkosken virtoihin.

Pelastuslaitos ehti etsiä lapsia koskesta, mutta lapset löytyivät onneksi myöhemmin junaradan varrelta, kertoi Kanta-Hämeen pelastuslaitos tiedotteessaan.

Päivystävä palomestari Sami Hiltunen kertoo, että kyseessä olivat neljä- ja viisivuotiaat tytöt, joiden pelättiin hukkuneen.

Sukeltajat Hämeenlinnasta sekä Riihimäen yksiköiden pelastajat etsivät lapsia koskelta, kun sivullinen tuli ilmoittamaan paikalla niin ikään olleelle poliisille, että junaradan varressa on kaksi lasta.

- Etsinnät osattiin suunnata sitten oikeaan paikkaan, Hiltunen kertoo.

Lapset olivat löydettäessä hyväkuntoisia. Hiltusen mukaan ensihoito tarkisti sekä tytöt että vanhemmat, jotka olivat säikähtäneet pahemman kerran.

- Lapset olivat kertoneet vanhemmille, että koski ja radan varsi olivat mielenkiintoisia paikkoja, kertoo Hiltunen.

Vastaavia lasten katoamisia ei satu pelastuslaitoksen työpäiviin usein, sillä etsintöjä tekee tyypillisesti poliisi. Pelastuslaitos oli mukana siksi, että mukana oli vesielementti.

Muokattu: juttua päivitetty kauttaaltaan kello 20.43.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut