Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: Kauneuskilpailuun osallistuminen on Jaana Miettiselle nyt toteutuva haave, jota hän ei aiemmin pitänyt kokonsa vuoksi mahdollisena

Matka: Turun saariston rengastie tarjoaa autereisia auringonlaskuja, karuja kallioluotoja ja vangitsevaa verkkaisuutta.

Henkilö: Jaana Miettinen, 25, on aina haaveillut missikisoihin osallistumisesta, mutta hän ei pitänyt sitä mahdollisena kokonsa vuoksi. Nyt hänen haaveestaan on tullut totta, sillä hän ottaa osaa Miss Plus-koot Jyväskylä -kauneuskilpailuun. Oman kehon hyväksyminen oli taistelun takana, mutta se oli Miettisen mukaan paras lahja, jonka hän saattoi itselleen antaa.

Kulttuuri: Baarien taiteeseen ei välttämättä kiinnitä huomiota, mutta helsinkiläiset ravintolat ovat taiteen aarreaittoja.

Autoilu: Itä-Suomen ja Tampereen yliopistojen tutkimuksessa selvitetään pakokaasupäästöjen vähentämistä. Näytteet on kerätty kylmäävällä jahtausmenetelmällä: mittausauto ajoi viiden metrin päässä mittauskohteen perässä jopa 80 kilometrin tuntinopeudella.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut