Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Näköislehdessä tänään: "Vaurastuminen ei täytä mitään tyhjiötä elämässä" – lue Diili-voittaja Sointu Borgin haastattelu näköislehdestä!

Oma raha: Sointu Borg, 28, tuli kevään aikana tutuksi Diili-ohjelman katsojille. Hän voitti kisan ja pääsi kehittelemänsä startup-yrityksen kehitysjohtajaksi.

Bisnesmiehiä emännöidessään hän on huomannut, että moni pinnistelee ollakseen vielä vauraampi kuin vierustoverinsa.

– Mutta jos sille tielle lähtee, huomaa nopeasti, että aina löytyy vielä isompien poikien pöytiä. Vaurastuminen ei myöskään täytä mitään tyhjiötä elämässä, Borg on huomannut.

Koirat: Jos koira tuhisee tai rohisee valveilla ollessa, kuorsaa nukkuessaan tai ei jaksa kävellä kilometrin matkaa 11–12 minuutissa, koiran elämänlaatu ei ole kohdallaan.

Palkittu eläinlääkäri Suvi Heinola korostaa, että omistajia ei saa syyllistää, sillä on paljon lyhytkuonoisia koiria, jotka hengittävät täysin normaalisti ja ovat selviytyneet kävelytesteissä loistavasti.

Ajassa: MS-tautia sairastavat Silja Kerttula ja Janne Harjula ovat panneet merkille korona-ajan hyvät seuraukset. Heidän mukaansa auttamisen halu ja ihmisten hyväsydämisyys ovat lisääntyneet.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut