Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Päihtynyt sarjanäpistäjä kauhoi irtokarkkeja suuhunsa riihimäkeläisessä kaupassa – poliisi nappasi etsintäkuulutetun voron talteen

Kuvituskuva. Arkisto/Teemu Vestovuo

Vahvasti päihtynyt hieman alle 40-vuotias mieshenkilö aiheutti häiriötä kaupassa Riihimäen Voimalankadulla keskiviikkoaamuna.

Kaupan vartija kertoi paikalle menneelle poliisipartiolle, että mies oli laittanut kaupassa ostoskoriin muun muassa lihapullia, jonka jälkeen hän oli mennyt irtokarkkiosastolle.

Irtokarkkihyllyköstä mies oli laittanut karkkeja pussiin ja syönyt samalla kauhalla karkkeja laatikoista. Vartijan mennessä ottamaan miestä kiinni, hän oli lähtenyt karkuun. Vartija sai miehen kuitenkin kiinni ja hälytti paikalle poliisit.

Irtokarkit laatikoissa ja lihapullat eivät olleet enää myyntikunnossa, joten ne hävitettiin. Tuotteiden arvo oli liki 240 euroa.

Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen, joita hänellä oli jo ennestään kahdeksan viimeisen vuoden sisällä. Lisäksi hänellä oli useita etsintäkuulutuksia perässä sekä erilaisia hoitamattomia paperiasioita viranomaisten kanssa.

Mies otettiin kiinni poliisilain perusteella.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut